Det går uppåt!

Kollade statistiken och antalen ökar och ökar för varje dag! Så glad jag blir!! :D Fortsätt så..

Jag är inte alls trött och jag borde gå och lägga mig just nu,, eller kanske inte, jag vet inte. Jag mår illa och har lite smått huvudvärk så jag kanske borde lägga mig iaf.. ska nog lägga mig och kolla på tv lite! ;)


åh vilket sug!

Haha.. jag är faktiskt sugen på chips med dipp! Jag skulle kunna döda någon för det just nu! Men det får va ;)
Skola i morn.. och jag är inte så jääätte taggad, men det ska bli skönt att göra ngt på dagarna istället för att sova hela dagarna. Men självklart vill jag inte gå upp så tidigt.. men måste man så måste man!

Jag kanske borde lägga mig nu, för annars lär jag inte komma upp.. aldrig! hahaha, orkar inte!! :(

Från en sak till en helt annan.. jag sitter och lyssnar på I just had sex - The lonely Island ft. Akon och jag tycker texten är lite fööör överdriven! Eller? Aja.. den är bra iaf!


Here's a situation.


Från i fredags.


Gamla bilder! Del 2

Mamma och hennes kusin Tonii bytte kläder :D

Gamla bilder! Del 1

Världens finaste och snällaste hund Garbo.. saknar henne ♥

Jag och Danne 11 och 12 år med Hanna.
Inga kommentarer tack.. jag var ju fiin ju ;)
Jag helt nyvaken som 11 åring!
Danne och Sebbe på min 12 årsdag
På min mosters bröllop.

God morgon!

Idag mår jag mycket bättre. Jag sitter just nu med Monica och bara pratar om hur fredagskvällen blev, och den blev ju som sagt jätte kul! Jag ska snart gå och äta resterna från gårdagens frukost som Carro, jag, tonn och Julia var och åt på stan igår, nämligen revbensspjäll o pomme!! :))

Jag sitter vid mammas dator, och jag vet att hon har massa gamla bilder.. så jag ska leta upp dom och kanske lägga upp dom här om dom inte är allt för pinsamma hahhaa :D

Hittade en bild på Hanna när hon var typ ett halvår gammal :D


Lite för kul..

Haha herregud... igår hade vi som sagt skit kul!Träffade massa människor som jag inte har träffat på länge även nya människor :D Jag orkar inte skriva så mkt om kvällen, för jag är hur trött som helst! Jag har typ sovit i 3 timmar inatt, plus att jag inte är riktigt återställd.
Så jag ska äta färdigt chipsen och kolla på film med kusin Sebbe :)

Grattis Carro! ♥

Jag har precis fixat mig.. för idag åker jag in till stan för att fira Carro som fyller 18 idag! :) Hoppas det blir kul.. och att jag får sitta o mysa med Kelly eftersom alla andra ska vidare ut ikväll och lämnar mig kvar hemma. Haha.. men om 8 månader då jävlar ;)

Jag kände inte för att ha rakt hår idag, så jag lät det lufttorka lite.. och så la ja i lite mousse för lockigt hår så att dom håller längre.. se lite mousse för att inte bränna håret när jag torkar det med hårblåsen. Det vart riktigt skönt.. luftigt och inte alls så "tungt" som jag inte vill ha, det är så jobbigt att ha lockigt hår när det känns som det väger ton!

Testar Picnik lite :)


Vem vill inte att det ska vara sommar nu?


Älskar när solen är framme!

Jag vaknade nyss, och får se att solen lyser rätt in i mitt rum, och jag blir jätte glad! Jag får liksom suget att fixa om i mitt rum helt plötsligt.. jag vill göra massa, inte bara sitta här vid datorn. Men jag vet inte vad jag ska göra nu.. eller jo jag vet vad jag ska göra sen. Pappa ville att jag skulle laga maten idag, så jag ska ställa mig och laga pomme och fläskkotlett tills alla kommer hem.

Nee nu ska jag inte sitta här och glo.. utan jag ska fixa mitt hår för jag ser ut som en pudel!

Utanför mitt rum just nu

Kul att veta

Vet ni vad dom här personerna och jag har gemensamt??

Sharon Osbourne
Kelly Osbourne
Nelly Furtado
Lisa Marie Presley
Lily Allen
Lucy Li
Anastacia
Christina Aguilera
Avril Lavigne
Salma Hayek
Samantha Fox
Lady Gaga
Hillary Duff
Julia Roberts

Vi är alla ungefär lika långa!! :D Alla är mellan 1.55 - 1.58 meter långa ;)


VAR ÄR GRÖÖTEN!

När jag vaknade kände jag en oerhört sug efter risgrynsgröt, pappa hade alltså köpt en hel stor tub med gröt igår för att jag ville ha det. Så när jag vaknade var jag på jätte bra humör för jag visste vad jag skulle äta!
Jag gick ner och såg Danne sitta och kolla på tv med en djup tallrik med nått han hade ätit upp.. men jag tänkte att han kanske bara hade tagit lite av gröten, så jag sa inget.
Så jag gick till kylskåpet och letade efter gröten och ser ingen gröt!!! Då började mitt humör bli till nått helt annat,, jag kunde inte längre vara glad, så jag skrek på danne: VAR ÄÄR GRÖÖTEN!?!?!?! DET FANNS EN HEL TUB HÄR INNE IGÅR!!
Alltså det jag hörde som svar var nog det värsta jag har hört på länge! Han sa bara: Ooups! :O

Jag har nog aldrig blivit så arg på ngn i hela mitt liv som jag blev då! Jag sprang och smällde till honom i huvvet och skrek hur länge som helst tills jag gick upp på mitt rum och tjurade ett tag till.
Men nu har jag iaf blivit lugnare och ska nu gå ner och se om det finns något annat jag kan äta.

Jag tänker INTE säga förlåt till honom för att jag slog honom ( för det var mer än bara ett slag i huvvet ) haha, för han förtjänade det! Eller hur??

Fan vad jag vill ha!!


RSS 2.0