åhhh!

Jag blir rent utav gaaaalen på den här datorn!!!!!

Det går att skriva inlägg på bloggen.. det går att logga in på msn.... men det går inte att göra nånting annat!!!! jag vill kunna lyssna på musik på spotify, men nix det går icke. Jag kan ju inte ens gå in och kolla andras bloggar .. jag kan inte heller gå in på bdb. Åh herregud, vilket dilemma! jag måste söka hjälp för snart blir jag coconuts in my brain! OCH desutom så blir jag galen för att jag inte tar mig i kragen och börjar träna när jag har tillgång till ett bra gym i närheten! OOOOHHH mamma mia.
Men herregud lilla Josephine. Nu kan jag inte heller börja cykla till skolan för vem vill cykla i spöregn? Ae inte jag ialla fall.

Mina bekymmer är små, men ändå stora för mig.



till skolan....

Så! nu är jag färdig med allt som behöver göras på morgonen .., snart blir det att cykla mig iväg till skolan. Ohh jag älskar sånna här skoldagar då jag bhar sovmorgon och bara har två lekitioner sen slutar 12 :) Ni kanske tycker att jag skryter men, vem gillar inte sånna dagar?

Jag tittade nyss på Stina-Lee´s blogg och det har jag gjort ganska länge nu, och eftersom hon redan har gått över den tänkta datumet så händer det väl närsomhelst, och ja tror faktiskt att den lilla flickan kommer idag eller nåt, för hon har inte skrivit på sin blogg på 2 dar! och det brukar ju inte vara så vanligt för att vara hon. :)  Hoppas!


I find...

....de här fina armbanden på Chicy.se : )



           

 

Och dessa fina skooor <3

 


21 September morgon

Godmorgon alla. Här sitter jag på morgonen innan jag ska cykla iväg till skolan och lyssnar på David Guetta och äter frukost.  Vill bara påpeka om att jag har en väldigt kort och skön dag i skolan idag. Börjar 8.10 med svenska, håltimme, mattelekition sen Slut! :) gud vad glad jag blir av sånnahär dagar.

Efter det åker jag in till stan med Elza, sen vid 7 blir det IFK match. Det vad längesen jag va på det! och nu får man ju se den nya arenan, ska bli kul!

Jag kom på i natt att jag måste börja träna mer nu .. usch så man mår egentligen .. ne nu är det bara 6 minuter kvar tills jag ska gå ..  så ciao <3


tänker....

Vet ni vad jag tänker på just nu.... jag satt precis och tänkte på hur snygg Pete Wentz egentligen är. Många "mobbar" mej för att jag gillar honom så mycket .. men asså det är som Kenza gillar Tokio Hotel. Jag har alltid gillat Fall Out Boy och pete wentz sen första gången jag hörde dom och det måste typ vara för 3-4 år sen :O så därför tänker jag Dissa dom som inte inser att jag gillar Pete Wentz så mycket som jag gör :)
Det var vad jag hade att säga nu..
btw ska jag sova nu .. godnatt <3

 


Michael Jackson

tänkte köra lite Michael Jackson nu va ;)
 ÄLSKAR denna låt!
Man hamnar liksom i extas när man hör hans röst,
och jag älskar liksom TRUMMOR och BAS..




Alltid kul :D

Det var en gång en man som inte var nöjd med sitt redskap. Den var helt enkelt för lång. Den var hela 50 cm och han visste inte vad han skulle ta sig till så han gick till en häxa för att be om råd. Häxan tänkte länge innan hon sa:

- När du går in i skogen kommer du att möta en groda. Fråga grodan om han vill gifta sig med dig. Om grodan svarar Nej krymper ditt redskap med 10 cm, men om grodan svarar Ja växer den med 10 cm. Det är alltså en chanstagning.

Mannen vägde för och emot, men kom till slut fram till att det var värt att ta chansen. Han gick in i skogen, hittade grodan och frågade:
- Vill du gifta dig med mig?
- Nej, sa grodan.

Mannen sprang hem, tog av sig byxan och mätte. Faktiskt hade den krympt!
Den var nu bara 40 cm. Mannen fick blodad tand och sprang ut i skogen igen och mötte grodan och frågade:
- Vill du gifta dig med mig?
- Nej, sa grodan.
Mannen sprang hem igen och mätte. Nu var den bara 30 cm.
- 20 cm, sa mannen för sig själv. 20 cm hade varit helt perfekt!
Mannen sprang till skogs igen, mötte grodan och frågade:
- Vill du gifta dig med mig?
- Men kära du, svarade grodan. Hör du dåligt, eller? Jag har sagt det förut och jag säger det igen: nej, nej, nej!

Promenad, picknick :)










Vantar :)



En början på vantarna , som ni ser så är det lite rosa och vitt i,
men det är också lite ljusbrunt ;)
väldigt fint tyckte jag.




Slänger också in en fin bild på min Bobbi <3


konstig dag...

Från att vakna tidigt vara väldigt trött, gå i skolan till klockan 5, vara väldigt seg! och då menar jag seg :) Till att komma hem, mysa framför en film med varma mackor och lite godis, titta på idol och känna mej alldeles glad och jag vet inte vad :p Jag känner mej helt enkelt som jag ska göra.


OH vad jag älskar ANDERS BAGGE! oj tare inte på det sättet jag menar, jag gillar hur han är,  helt enkelt den han är :D han gillar exakt dom jag gillar i idol, han är som jag!

duschen och sängen ropar på mej, men det får bli efter idol.

Oh my granie! ja kom på att det va längesen jag träffade min lilla söta Elza, men i morn tror jag att ja ska träffa henne, goodgood.

Nu kom jag på också.. haha värst  vad jag kommer på saker :) Idag på syslöjden så ville jag oh... börja virka ett par söta lovikavantar tills vintern :) dom är såå mysiga! ska sätta in en bild senare på hur dom ungefär kommer se ut.

Ha en bra kväll och morgondag! :)


blandeli blandat.

Som vanligt så har skoldagen varit jättebra.. och jag trivs fortfarande, varför skulle jag inte göra det?

Nu sitter jag på sängen och tittar på Idol som jag skyndade med att hinna se för direkt efter maten som vi alltid äter så sent så tog vi en promenad från klocket till vilbergen. Det är grejer det! Och jag känner suget efter lite coca cola som jag inte har druckit på en evighet känns det som. Det har liksom gått överstyr tycker jag nästan, men nu ser det ljusare ut ialla fall.

Hahahaha såg precis på en kille som inte visste tydligen att man ska se lite ut som en "stjärna" och kunna sjunga för att komma med i idol. Vilken tönt! skoja.
Usch ni får ursäkta mig just nu because i´m veeeeery tired. Men det är inget jämfört med vad jag kommer vara i morgon.. går i skolan från 8.10 - 17.00. UHHH! snacka om jobbigt.. men men det är jag som har valt denna linje så jag får skylla mig själv :))


En sak som jag vart lite chockad och rädd över var hur Lady Gaga klädde sig på VMA??!!! Vad tänkte hon på egentligen? okej hon har haft konstiga utstyrslar tidigare med dom är inget jämfört med den här. Usch jag skulle inte klä mig så ialla fall. :p




Favoritcitat idag som kom från Elza pga av denna bild : Varför kan inte alla bara se ut som Beyoncé? :) tyckte det va gulligt.


14 september

Året bara går och snart fyller jag år.. eller kanske inte snart , men om typ 22 dagar :) Marika fyller dock år en månad efter mig ..fast ändå så vill vi ha en " Sweet sixteen" för oss båda under en kväll med tjejerna! :D så glad jag blir när man planerar sådant.

Nu till något mindre "kul".  Idag hade Svenska Hollywoodsfruar premiär på 3.an och jag var ju bara tvungen att kolla på det efter att dom har gjort reklam för det så länge. Man vill ju liksom se om dom är så dumma som dom ser ut,helt opererade och förstörda i ansiktet. Själv tycker jag att man ska skippa det och vara naturlig, visst smink och sådant går ju bra det går ju att ta bort, men att operera sig? Knappast!
Jag tittade dessutom eller jag kollar på det nu, det heter Extreme Male beauty och handlar om att män blir mer och mer som kvinnor genom att " oh jag måste se bra ut" och " jag måste träna för att få ett sexpack". Och så sitter dom och pratar och ska testa olika metoder för att få den perfekta magen som David Beckham. Det är rätt så löjligt program, men man kan inte sluta kolla på sånna brittiska dokumentärer. Dom är fan inget att leka med för man blir beroende på en gång!

Nej nu börjar klockan bli mycket, måste orka upp imorgon till denna underbara klass som har en egen blogg! Weeeei :D vad glad man blir! Jag ska tydligen vara den som har hand om Testpatrullen som ska gå och testa massa olika grejer .. och det sägs att förra årets Ns.or testade Bungy Jump??! I´m Afraid! jag skulle aldrig våga.

Godnatt <3




NS1B Hagagymnasiet 09 <3

tvtittande

god morgon, eller god förmiddag kan man säga. vaknade väldigt seg och hängig, så satte mej direkt framför tv.n och började kolla på MTV Run´s house marathon. kollade en snutt  på det igår också. Det är rätt så bra men dom har det nästan för perfekt i deras liv. Visst man vill ha det som dom men det blir nog jobbigt efter ett tag att inte kunna ha ett normalt liv. Liksom deras två döttrar har karriär i skådespeleri och modellande, deras son har en egen grupp som snart är kända och tjänar massa pengar, deras två småsöner är ja , dom kommer väl också bli något när dom blir äldre, och så adopterar dom ytterligare ett barn som kommer få det bra. Dom är dessutom släkt med Russel Simmons och det gör det inte heller sämre.
Aja , jag gillar inte att klaga på sånt men dom har det nog för bra.
För mig räcker det med att veta att min familj älskar mig.

Från en sak till en helt annan så ska jag städa i huset idag.


okej



Detta är riktigt läskigt. ja såg att på den här bilden ser jag blond ut? ja har aldrig varit blond. men skulle det va något? ja har ju liksom mörka ögon, mörka ögonbryn, och ja är inte så säker på att det skulle vara fint. och dessutom så måste man färga så ofta och ja vill inte slita på håret. Så nej ja får nog vara en brunett ett tag till.

bananer

bananer? varför just bananer? skolan gav alla gratis bananer idag haha.. lite lustigt. man fick ta hur många man ville, så i slutet av dagen hade  jag ätit 5 stycken. lite väl mycket för jag var lite konstigt mätt under hela dagen.
Usch det var fullt med bananskal i varje paperskorg uhhhuu.


RSS 2.0