ojdå pinsamt!




WOEW! :D

Äntligen! Vad jag har längtat. Nu ska det komma Marabou Vinter Vit, med vaniljsmak.. det låter gott!
Den kommer till butik v.42 tror jag :) Jag kommer köpa en varje dag om den är god ;)




I´m not a robot




Kväll

Gör mina läxor tillsammans med Modern Talking! :D bästa musiken ärligt talat hähähähäää.



What is love




Ont i magen :'(

Det är jobbigt, men jag försöker att inte tänka på det. Har ju iaf fått penicillin nu, så förhoppningsvis går det över om högst 5 dagar! =)
Tittar på idol och ska nog gå och lägga mig efter det, eller kanske till och med nu. Jag är verkligen jätte trött.. för övernattningen på sjukhuset vart lite hastigt och oförberett. Men det gick bra och nu mår alla bra igen ;)

Natt på museé....sjukhuset!



läskiga slangar!



Haha!! precis efter att en Clown (!) hade kommit in och väckt oss halv 7.. jag var så arg!



Stackars Calli hade ont och var trött! :(



Våran lilla "lya"



En trött jag som verkligen ville sova!!



Bebis! <3


These I have now.

Thank you mommytard!!


Varför händer allt samtidigt??

Urinvägsinfektion, feber, munsår, magont, en gammal klasskompis bortgång, matteprov och massa mer! Jag blir galen... varför samtidigt? :O


Vilken energikick!






Dagens lr veckans?

Jag funderar på om jag ska börja med dagens eller kanske veckans videoklipp. Och då menar jag inte videon på mig nej haha, utan någon rolig video som jag har hittat osv.
För det känns som jag hela tiden lägger upp nya videon som jag tycker är roliga! Så då kände jag att dom ska få sin egna kategori ;)


Bilder tagna under fotolekition.

Bilderna är väldigt suddiga, men det var för att jag tog dom med webbkameran.. dom ser lite bättre ut irl ;)








Mitt hår växer!

Jag inser först nu hur mycket mitt hår har växt på ett halv år! Fast det värsta med att håret växer, är att utäxten växer lika snabbt den. Men jag har bestämt mej för att jag ska låta håret växa tills min originala hårfärg har växt ut, sen ska jag färga mitt hår ljusare ;) Det gäller att ha tålamod!


coolt


2 veckor kvar.

Okej, nu är det bara 2 veckor kvar tills jag fyller år. Och "bara" 379 dagar kvar tills jag blir 18.. haha wooow. coolt, nej.
Det jag önskar mig är ett gymkort på F&S. Det skulle inte vara helt fel! Då kan jag äntligen försöka fixa mig en bra kropp ;O
Och påtal om kropp, min kropp är helt off just nu, träningsvärk ÖVERALLT! Jag fattar inte hur man kan ha det, men en sak är klar iaf och det är att jag inte kommer upp ur sängen för all värk. Jag gick inte till skolan idag, dels för all träningsvärk och dels för att jag knappt har sovit nånting i natt, och jag känner mej inte helt frisk.. kanske df jag inte kunde sova inatt.. för att det är någonting på gång i min kropp. För jag har ju jätte lätt att somna annars.

Så jag får ta och vila mig idag, läsa lite ur engelska boken och plugga lite matte så jag får någonting gjort idag :)


RSS 2.0