SOL & " BAD" och jävla mobil.......?

Denna vackra dag va ja,amanda och elzaaaaaaaaaaaaaaa. på himpa och sola-bada ( höhö amanda och elza bada iaf)

Assssså  oooooo herregud vad det ska vara så svårt att få fram en mobil till hemmet då!! Inte det att det tar några extra dar för mobilen att komma.. men att när vi äntligen får hem den så var det helt fel färg! ååååh ja blir tokig .. MEN det värsta var att när vi skulle byta, jo då säger dom att den rosa är slut och kommer nästa morgon.. så i morgon tidigt som fasiken innan dom tar slut ska ja åka för att hämta den efterlänktade mobilen ;o   Snacka om att ha problem! Den kommer väl säkert gå sönder som mina tidigare mobiler har gjort ( som ja alltid har sagt : jag bringar OTUR! )


glass,sol,bella & shopping

Hejhejhejhej        idag blev en glassdag med elzaa & bella dessutom så kikar solen fram och ger oss värme ;)
Svängde senare in ner till stan för att kolla lite och kom hem med nya jeansleggings och tröja. REA - i love rea!  jeansleggingsen har jag kollat på i hundra år, men äntligen var dom på rea och kosta bara 149 :-   Prizevärt!


                   
                                                            Dööösöta Bella and me <3

För cupcakes-älskare



CHOKLADBOMBER
Ingredienser:

100 g smält smör
3 dl socker
2 ägg
1 ½ dl vetemjöl
4 msk kakao
50 g choklad
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4-7 marshmallows

Frostning:
100 g creamcheese
2-3 dl florsocker
100 g smält vit choklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret. Vispa socker  och ägg fluffigt. Hacka chokladen och dela marshmallowswn i ca åtta bitar. Blanda ner choklad,marshmallows,kakao,vaniljsocker,salt och smör i äggblandningen. Häll i formar  och grädda i ugnen i ca 20 min. Blanda frostningen och bred på när muffinsen  har svalnat. Om man vill ha en önskvärd färg så är det bara att blanda i karamellfärg :) Man kan också dekorera muffinsen med gulliga små ätbara pärlor,strössel m.m. Hoppas det smakar gott! :D

Grillkväll hos Elzsa!

Herregud, det är kul att grilla speciellt när man har massa vänner med :) och det var vad vi gjorde i sändags. Huh Elza och jag stressade ihjäl oss själva för att åka runt bland alla affärer för att köpa det så roliga fast samtidigt svåra kubb. alla kom efter ett tag och det vart en helt sjukt rolig kväll.
Jag kan inte fatta hur gott jordnötsmör är? ja, vissa tycker ju att det är så gott så att man kan grilla det tillsammans med tunnbröd ;o  jag klarar inte av de, för klibbigt,torrt,illasmakande, aja tur att nåra tycker att det smakar gott iaf.

Jag bjuder på en bild när ja va mitt uppe i att äta ståendes precis när (någon?) sprutar mej i skallen med iskallt vatten. : )


Sun brings Summer

Äntligen är det sol,men vad kan man göra en sån här fin dag?  Bada, va ute och käka glass på Halvars,sola? jag har ingen lust med någonting av detta just nu, känner bara att ja vill sova och va med familjen.
På midsommar var jag iaf med familjen ute i Bränntorp, vi hade det mysigt : ) på fredagen grillade vi och hittade på sjukt roliga tävlingar och spel, på lördagen skulle det bli dans runt midsommarstången men tror ni att det går att springa på en gräsmatta när det regnar? ja, iaf vart det att sitta inne,mysa och kolla på en 4 timmars lång skräckfilm av Stephen King, fatta vad lång den va ;o


Créme

God morgon. Jag va och köpte för ett par dagar sen en produkt som Stina-Lee har rekommenderat( för längesen) en brun utan sol créme från ACO Apoteket , och nu sitter ja och tittar på hur färgen på huden har blivit, och jag är ganska nöjd : ) Tack Stina-Lee. Men det ser ganska roligt ut om ja får säga för jag tvättar alltid händerna efter att ja har smörjt in mig, så nu är det som ett streck mitt på armen HAHA..man ser liksom vilken skillnad den ger på hudfärg och jag insåg nu,vilket jag inte tyckte innan att ja hade en väldigt vit hudton ;o
Nu köpte jag bara den crémen för kroppen men jag ska också snart köpa den för ansiktet. Kroppscrémen kostar ca. 62kr och ansikscrémen har jag inte sett vad den kostar (:  Bra produkter iaf (y)

OMG!

Nej herregud!    jag är ledsen.   Lauren Conrad min käraste stilidol har skaffat en ny hemsk frisyr :(    Jag älskade hennes frisyr som hon hade tidigare,jag har försökt att få den färgen i hur länge som helst. Det är hemskt.
Ni kanske gillar hennes nya frisyr? Vem vet.   Det är ju inne med brunt hår nu,men jag tycker att det är så synd för hon passar så bra i sitt ljusa hår.


jag vill göra nytt

Nu så.. nu raderade jag bort den gamla skiten och börjar om på nytt, kändes helt rätt : )
Ännu en gång tack Elza för att gjorde min blogg så fin, jag fattar ingenting om att designa sidan bara så att ni vet.( jag skäms)

RSS 2.0