Trötter

Goderafton. Nu är jag jättetrött, kom hem från kryssningen för ett tag sen. Så nu ska jag sova, berättar mer om kryssningen imorgon.. och det kanske kommer lite bilder också :)

Godnatt!

Ni sticker jag och raggar upp finska fyllegubbar!



Iväg på kryssning.

Jag sov jättegott. Sen hör jag mobilen ringa på andra sidan rummet, ja sov fortfarande..så jag drömde att det var någon försäljare som ringde mig, men det var det inte. För det ringde igen, och då vaknade jag till och såg att det var mamma som ringde för att säga att hon har sett fel på tiden. Så jag måste gå upp nu, och åka vid 10 hem till mamma, för bussen går strax innan 1.

Så nu ska jag upp och ta en dusch och fix mig, och packa. Sen hem till mamma för en fika. Saken är den att jag inte vet vad jag ska packa med mej? :/ kläder förstås, men jag vet inte vad för kläder. Aja, jag får hitta på något.


Mina favoriter.






Jag måste sova.

Nu kan jag inte vara vaken längre. Jag måste upp tidigt i morgon, åka in till stan och köpa något till mamma, åka hem till mamma och fika, sedan åka iväg på kryssningen. Mycket för mig såhär på en söndag.
Jag vill bara se vem som vinner esc 2010.. hoppas turkiet eller frankrike, kanske serbien eller island också :) Spelar inte så stor roll.

Godnatt!

Dessa tycker jag ska vinna:


Ska jag eller ska jag inte?

Jag funderar på om jag ska göra lite våger i håret i morgon när jag åker iväg på kryssningen. Det som jag är lite fundersam över är om det kommer se sjukt ut eftersom jag inte har långt hår. Fast det skadar ju inte att testa liksom :P
Ska nog göra det nu.. så får jag se, om det inte blir bra så är det bara att jag plattar det i morgon, eller om det blir bra så gör jag mer imorgon :)


Lördagskväll.

Hejhej! Gårdagen var ganska kul.. var hemma hos Martin, han har ju flyttat till en egen liten 1.a nu. Trevligt.
Det vart lite snurrigt till slut, och inga roliga folk kom dit, så marika och jag stack hem till marika och gjorde värsta svullomaten! Gott.

Så idag har jag inte gjort mycket än att sova, äta kebabrulle och pluggat. Jag känner mej duktig när jag tar tag i läxor mitt på en lördag.
Nu så är det Eurovision på tv, jag känner egentligen inte för att kolla på det. Känns liksom helt onödigt när inte Sverige är med. Men det är iaf på på min tv, så jag iaf kan höra låtarna, medans jag gör lite annat. Vi får inte glömma alla godsaker jag har här uppe på rummet! Glass, läsk, ostkrokar och choklad.. vilket paradis för sånna tjockisar som jag! :D


New new new.


Min lilla dotter <3

Om ni inte visste så är jag en mamma... till underbara Tindra <3







Haha, jag bara skojar.. tindra är iaf här och hon leker att hon är min lilla bebis. Såå sött! Nu ska jag ut med henne till lekparken och smutsa ner mig.




Celebrity Rehab with Dr Drew.

Nu lägger jag mig och kollar på rehab,väldigt najs tv program faktiskt!  Godnatt.


Onsdag.

Tja tja bloggeeeeen! -.-



Vill göra om i mitt rum!

Jag möblerade om i mitt rum igår kväll, för jag känner sånt sug för att bara göra om i mitt rum! Jag vill att det ska bli mer "mig". Jag måste köpa lite tavlor som ja kan sätta in lite foton i, och rensa ur mitt rum, för det finns massor som jag inte ens behöver.. men det är så svårt att bara slänga saker helt hux flux.
Jag vill att det ska se mer stilrent ut.. jag har ju 3 vita väggar, och en ljusbrun vägg, och det är ju bara början haha.
Jag ska förbi chilli när jag får pengar och köpa med mig allt därifrån.. älskar den affären! <3


Äkta mysigt sovrum!







Elza Karlssons dag!

För några dagar sen frågade du om du fick bli min tjej, och det får du.... Du får det!! ( HAHA skoja bara,, pontiak duvet ;)

Nej men grattis Elza! Jag kommer till dig senare idag.. hoppas du får en jättefin dag, och se till att bara njuta nu när du också är ledig! :D

Grattis ännu en gång! <3




Hittade lite gamla bilder :D







RSS 2.0