Dagen på landet.

Bara så ni vet, om ni inte vill slösa bort 18 min av erat liv på att kolla på en onödigt långtråkig bilresa plus lite till.. så kolla inte på videon! :O men kolla på den så jag kan tjäna lite pengar mohahaha (jag skojar bara ;)

Snart åker jag till landet!


Link in my pants ;D

Som ni såg så la jag upp min andra(!) video.. och det var väldigt dåligt ljud och mörk bild. Men det ska det bli ändring på!  Imorgon ska jag kanske lägga upp någon till video ( money money money, I want some money! ) hihi skoja bara ;D Vem vet, kanske ja filmar lite om kameler, eller om snorgubbar.. man vet aldrig. Så from now and on.. God natt!

Skönaste videon EVER!!

jag vill också ha en sån pappa :(

Headfirst slide into Cooperstown on a bad bet.

Jag lagade nyss godaste lasagnen till hela familjen! Kanske borde satsa på att bli kock? haha nää, det vill jag inte bli.
Jag ska bli barnmorska! och på tal om barn. Tindra kom hit förut,, wihoo har saknat henne jätte mycket mycket!!! Ni skulle sett hennes min när hon kom hem och såg mig haha.. hon bara skrek och sprang fram till mej och var jätte glad, hon är så söt! Kanske kommer spela in en video sen med henne.. just nu är hon ute och leker, får se sen om hon orkar ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på sista avsnittet av Ghost adventures från säsong 1. Jag måste ladda ner säsong 2 också. Fatta vilken panik jag kommer få om jag glömmer det och sen blir sugen på att titta på det en stund, och så finns det inga nya avsnitt att kolla på!

30 juli 2010

Är stolt över mig själv igen. Jag kom in för ett tag sen från en promenad i skogen med Elza. Det var riktigt plågsamt idag, precis när vi kom in till skogen ville jag tillbaka hem, jag var redan trött!
Men jag klarade hela vägen och jag ger mig en klapp på axeln för det :)

OOOH!! jag blir irriterad!! Våra grannar håller på med deras ytterdörr hela tiden! Dom öppnar och stänger den konstant! och det dunkar i mina fönster när dom gör det. Kan ingen få dom att sluta?

Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag göra lasagne till hela familjen.. och idag kommer Tindra! ska pussa henne massa :D

Filmen om Facebook


Jag vill också resa!

Det känns som alla åker överallt just nu. Jag får damp! Vill ju också :( När jag får mina egna pengar ska jag resa jätte mycket!
Nåt som jag också skulle vilja göra är tågluffning. Det verkar vara så roligt.. man åker runt i Europa och ser massa olika grejer.. bär all packning med sig i en jätte rygga, sover på tågen osv. Det är något jag måste göra innan jag dör.

okej, min måste-göra-innan-jag-dör-lista.. den kommer säkert växa med åren.. men så här är den än så länge:
1. åka på en roadtrip i USA och bo där.
2. resa mycket!
3. Tågluffa.
4. hoppa fallskärm.
5. Bo i London

Ja, sen har jag inte kommit på mycket mer :)


segis

herregud vilken seg dag! Dagen började att vara "pigg" men sen har jag bara suttit och glott på tv hela dagen. Friidrott har jag alltid gillat att titta på :) Jag har även försökt att ladda ner lite filmer, men min dator är ju seg så dom laddar aldrig! Blir så irriterad.. får väl bli Ghost Adventures eller nåt :)

Jag hoppas det blir bättre väder till helgen! för blir det de så åker jag till Motala och badar. Hoppas hoppas! Det var längesen det var riktigt fint väder och längesen jag var och badade. Så snälla sol, ta och titta fram ett par dagar eller nåt så jag kan fortsätta att vara lite brun när skolan börjar, för nu har ju typ all färg försvunnit! Gaaah! :O

En sak till, jag längtar efter mina svarta brills!! :( Jag vet inte vart dom ääääär, ja får damp!

29 juli 2010

damn, jag är duktig. Även om det regnar så gick jag ut på en promenad när jag vakna, sen tränade lite, tog en dusch och åt nyttigaste frukosten! *stolt*
Jag vet inte vad ja ska göra nu! jag ska nog ta och vila en liten stund.. eller ja vet inte. Det är så tråkigt väder.. dör!

Ledsen.

Nu ska jag gå och gråta mig själv till sömns! GODNATT.

Skydiving Rap!


rest in peace?

ojdå :/ inte visste jag att Phil Harris från Dödlig fångst har dött!? :O Ni kanske inte vet vem han är.. men jag brukar kolla på det programmet. Dom är på båtar ute på havet och ska fånga krabbor. Och Phil Harris va en av dom som var kapten ( heter det de? ) på en av båtarna. Jag tittade oftast på det för att jag tyckte han var så skön haha.. han liksom var cool. Och nu har han tydligen dött av en stroke eller nåt, tråkigt :(



just nu

Gaaah, nu ska ja gå och kolla på Livet på BB! Har tagit fram läsk och papper.. för papper lär det gå åt :O:)

P.H.A.M.O.U.S.


RSS 2.0