Fuck!

skrev precis värsta inlägget om stockholmresan som ja gjorde idag, men fan så ska ja råka radera allt! Får bli lite bilder istället för orkar inte skriva igen-.-








En jättefin julmarknad.. köpte med lite brända mandlar åtminstonde :)



Danne och jag sitter och fryser och vet inte vart vi ska gå.




Kom hem med dessa två bitchar!

trevligt besök

ae gud, nu känner jag att huvudvärken börjar komma.

Elza har precis gått hemmåt, och jag är helt ensam igen.
Tycker att ja borde ta och gå upp till mitt rum lite, direkt när ja kom hem så satte jag mej vid datan, satt och satt där hela tiden tills elza kom, hon kom, vi satt, vi poppa popcorn, valde film och satte oss i soffan och tittade på den. Gud så bra den var!
Det är trevligt med sånna här hastiga påhälsningar, inget jag direkt hatar, needå ;)

Godnatt på er fellas, dags för sängen ännu en gång, men det är ju så mysigt att sova <3

back at home.

Så dära, ännu en skoldag klar.   Jag känner mig väldigt skoltrött nu :o det går bara inte att gå upp på morgorna så mörkt som det är nu, känns som det fortfarande är natt när alarmet går och tekniskt sett så är det ju det. skolan plågar oss ungdomar som redan är trötta utan att gå i skolan. Kan man inte typ få gå från 12 - 6 eller nåt?? eller nej det var nog en dålid idé. Anyway.. ska ta något att äta sen fortsätter lite läxor, och då menar ja litee.. bara fråga en kille och en tjej mellan åldern 15-20 år några frågor.. sen klarrrt!


Godnatt..

alla, ska sova nu. Önska mej lycka till på historia provet i morn. Vet inte alls hur det kommer att gå, får hoppas på det sämsta för då går det alltid som bäst.  

Sov gott och vakna blött <3

Haga gymnasiefest No.1

Oh äntligen som jag har längtat så kommer hagagymnasiets Gymnasiefest :)
Det blir den 11 december i Finspång. Alla får skjuts och det kommer att bli så bra. Får komma ihåg att sova ut på natten, ska ju äta julbord på palace med hela tjocka släkten dagen efter.


Treatment mascara Makeup Store



Fan va ja vill ha den asså.. Kenza suktade mej med den på sin blogg och visade hur fina ögonfransarna blir av den, hur dom blir starkare och "ofärre" asså att man inte tappar lika många. Men vad ska man göra när man är en fattig student??

Hallå där kött och blåbär.

Tjäna. Kom hem till pappa nyss och " snodde " han data medans han är på sin dagliga promenad mohaha ja är ondsk, I am Mojojojo. skoja bara lilla gubbar och gummor. 

btw så tappade jag upp badvatten för en halvtimme sen som har stått orörd och börjar bli kall, RUUUN! Efter badet blir det att fortsätta att plugga på historian eftersom ja försov mej i morse och inte kunde göra provet idag, så det får bli i morgon istället -.-

hejdå dudes.


veckoplanering

Jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt internet och jag fattar inte hur jag överlever. Marikas data är min räddare i nöden.
Så p.g.a det så tänkte jag skriva lite för hur resten av veckan ser ut.

Onsdag, idag : Åker väl in till stan med marika ett tag, åker sen hem och tar det lugnt och fortsätter att plugga på historian.

Torsdag : Skola..till 12 = skönt! hem och vila mej, om inget annat kommer i vägen.

Fredag : Skola, skola, och skola = tröttsamt, tröttsamt och ännu mer tröttsamt, senare hem och titta IDOLISCH

Lördag: Åka till Stockholm och julhandla med familjen! Längtar. Har tänkt att leta efter ett par vinterskor och vinterjacka, får se hur det blir! :)

Söndag : Ingen aning om hur den dagen blir.... vänta på internet.

måndag: vänta på internet!

Tisdag : Får tillbaka internet!! Då blir jag social igen-.-


Fan då.

Nu tror jag att jag börjar bli förkyld, fan ja som trodde att jag skulle slippa det för en gångs skull, men nej lilla Josephina du ska också bli sjuk serru!

Vaknade hemma hos marika förut. Vi skulle plugga, och gick det bra? mjae, inte så himla. Det värsta var ju att vi försov oss! vilka dumhuvuden vi är asssssså. Så inget prov, ingen skola, bara Marika.

Justdet! kom på helt från ingenstans att igår när vi va i hc så var det lite läskigt, väldigt ceepy... vi kom in till hc som vanligt, såg att det var hur mycket folk som helst! Jag ljuger inte, köna va säkert en kilometer långa! Willys hade nämligen varit stängt i några dagar för att fixa det sista innan ja hc öppnar det hela nya. Så dom hade precis öppnat och reat ut väldigt mycket. "Arbetarna" fick t.o.m hjälpa kunderna att packa sina varor eftersom det va så mycket folk, helt sanslöst. Vakter fanns det också, jajamän :)
Så det var ju bara att pallra sig ner till Ica men tror ni att dom hade öppet då?? NEJ! så vad ska marika och josse göra då? Jo, Marika kom på en briljant idé : Vi går till Netto! men när stänger dom?? Vi hade ingen aning, klockan va ju liksom halv 8, men vi gick dit ändå                                                                                                          
Som jag hade haft i tanken så såg det stängt ut! men vi har ju alltid sån tur så det va öppet! Våran kväll var räddad! jag kunde få min choklad.


i´m pimping my hands in black!




HEJ!

hajhaj lingonpaj. Jag kommer inte ha nån vidare kontakt med någon de senare veckorna, mitt internet suger bananer! Elza är min syster och hennes mamma är min memmi om ni undrar.






HEJ!


random

hejhejhejhej kära läsare (om det ens finns några) tycker att det är lite dåligt med det..kom igen nu!

Iallafall, kom hem för ett litet tag sen, gick till makedonkan med Marika, then we went to Eneby, till Ella och Sanna och Ellas kille Erik tror ja han hette :p Visst är det härligt när man känner sig så liten, dom är 22 år, eller runt 20, och så kommer dom två små pygmierna marika och josse. Ae livet är väl för härligt ibland. Marika lämnade mig när hon skulle träffa nån kille vid resecentrum tror han hette Jimmie, och jag blev all alone again, Fan!
Men nu sitter jag här hemma och undrar vad som kommer på tv ikväll, körslaget har ju slutat och det brukar inte komma så mycket bra på lördagar.

Danne vill nu att jag ska komma och spela hans nya påhittade spel. Okej fick svaret bli, men inte länge.

we had so fun yesterday.

Yes. nu har jag sett 2012. Fan vad bra den va asså! Man blir liksom väldigt påverkad av filmen, så himla bra gjord.
Stack dit med Marika och Anton.. vi hade det mysigt. Rekommenderar den stort!
HAHA, vi dissade alla Twilight-fans, det var hur många sånndär somhelst där eftersom det va premiär.. men 2012 är bättre!
I´ve did a good choice!

Hatar Tele2

Asså jag blir galen! Tele2 är inte bra! Om man har använt för mycket internet under en månad så stängs internet av. Första gången tog det nästan en hel månad innan det stängdes av, men nu stängs det av redan innan det har gått halva månaden :o nu har det stängts av igen och ja får vänta ända tills 1 December! Jag pallar inte mer!

Men det var ändå bra att internet inte funkade idag för då kunde jag äntligen städa och rensa ur min garderob :)
Det var skönt att få det gjort, har ju bara skjutit upp det hela tiden. Good work Josephine!

jag tar kvällen nu..

Klockan är bara 8 men ja tänkte lägga mej och titta på Vem kan slå Filip & Fredrik.
Måste även läsa dom sista fyra kapiteln i min engelska bok.
Mitt internet håller på att sega sig, men såklart så går det ju att uppdatera bloggen.. det är gut!
Har även matteprov i morgon som ja bävar för ! Jag är inte alls bra på matte så jag får be till gud om hjälp.

RSS 2.0