2010-06-30 onsdag

Guten morgen. Eller god förmiddag? eftermiddag kanske det blir :/

Dagen idag ska jag bara spendera åt städning! Pappa kommer ju hem imorgon från Turkiet, så det ska se lite fint ut här hemma när han kommer hem. Jag hinner ju inte städa imorgon eftersom jag och Mariko åker till el stockholmo över dagen. Ska bli najs! Hoppas det inte börjar regna. I alla fall, och jag tror inte att min bror ställer sig och städar helt ensam inte.. så då tar jag saken i egna händer idag.

nej, om jag ska bli färdig idag så måste jag sätta fart nu =)



mina ögon och öron drog till sig dessa.


Detta behöver jag köpa snart.

Tjocka tavelramar. Vita eller svarta.



Taklampa





Flätat träkorg i svart eller vitt.


2010-06-29 morgon.

God morgon! Här är jag i mitt nyvaknade jag. Har haft lite problem med att sova pga Hanna som är här, hon sov först i Dannes säng.. men sen så tyckte hon att det var för varmt så hon kom in till mitt rum istället och sa: Josse, du hade rätt, det är mycket skönare i ditt rum, mycket mysigare och svalare. Hiih så söt =) vi satt och pratade tills halv 5 ungefär.. och det var inte länge efter det som Hanna vaknade igen. Hon vaknade vid halv 8 och jag fattade inte vad som var upp och vad som var ner hahaha! Mina ögon var så små dom bara kan bli.
Men men, nu tjatar Hanna på mig att hon redan ska ut och leka i parken. Men först ska jag äta lite frukost och ta en dusch. Sen får vi se vad som händer under dagen (:


herregud alltså!

Det här måste vara den mest onödigaste låten någonsin!! Vem som helst kan väl göra en sån låt.. 1 2 3 fanta & Rosé, vad gör vi, nu kör vi, alla brudar ner på knä.. den enda texten i hela låten! Det som är mest pinsamt är att Kissie är med i videon. Det är hon som har rosa mössa och shorts, mörkt hår och står och dansar som en full finsk gubbe på Cinderella xDD
Jag säger bara herregud -.-


2010-06-28 kväll

Nu är hanna lagd och själv sitter jag och bara njuter av att göra ingenting. Har haft fullt upp hela dagen, fast jag gnäller inte. Det är skönare att ha massa grejer att göra än att bara sitta på rumpan och glo (:

Jag håller på att ladda ner Ghost adventures första säsongen,, jag väntar nervöst! Tycker det är skit bra eftersom jag älskar spökprogram <3



Det är bara en som saknas här hemma, och det är Bobby,saknar honom:(


Barnvaktande.

Vad gör jag för att tjäna en hundring bara sådär,  jo jag tackar ja till att vara barnvakt till min lilla plutt Hanna prutt =) Självklart så tog jag med henne hem hit till Klockaretorpet, så nu åker hon runt på Tindras sparkcykel på framgården. Snart ska vi hjälpas åt att vattna gräsmattan sen blir det nog att hon får gå och lägga sig ;)

Så himla varmt det är!!! jag dör.


Bite the Bullet

hum hum hum hum. Jag är bra på att laga fläskfilé tydligen ;) Jag lekte som en äkta Gordon Ramsey i köket fan. Det vart supergott och jag tror min bror tyckte likadant, även om han inte ville visa det.
Nej nu ska jag inte få allt för mycket självförtroende.



Hey


Jag älskar nytvättat hååååår!

I am nu nybadad och känner mig fräschare än någonsin! (förutom pizzan som ligger och simmar runt i min mage, som gör att jag känner mig gravid) Härligt.

Jag hoppas på lite sol i morgon när jag vaknar, så jag kan känna någon glädje av att vakna för då kommer jag att stutsa upp ur min säng och gå direkt ut och sola! Är det inte det bästa som finns.. att lägga sig och sola precis när man har vaknat?
Jaja, nu ska jag "stutsa" i sängen och försöka att sova. Gos-natt!




min midsommarmat, pizza

Eftersom ingen i familj förutom min bror är hemma idag vid midsommar, så blir det en skön hemmakväll med pizza på menyn.
Gårdagen spenderades i Hageby och efter en tuff kväll så kom jag hem med 10 stycken nya hudkrämer! <3 älskar dom.


24 juni

Frukost kl. 2 är mysigt. Ialla fall när man har gått upp för att cykla iväg och handlat frukosten och sedan ätit upp det så fort man kommer hem.
Snart cyklar jag iväg in till stan för att möta memmi så jag kan få lite pengar mohaha! ;D





Godnatt munsår!

Jag är super trött! Efter en dag med städande, matlagande, dammsugande, vattnande, och en eftermiddag i solen med picknick.


Jag vill bara påpeka en sak.. jag är trött på att jag hela tiden får munsår!!! :@ Alltid. Det är väldigt irriterande.. det kliar, svider och gör ont. Så jag hoppas att solen torkar ut den så att jag slipper den där äckliga bölden. Usch!



Lite läskigt.

En del av mig tror på det, medans en annan inte tror det. Vad tror ni? =)




hahaha


RSS 2.0