lördagskvällen

lördagen började med att ja gick till skogen och körde minigolf med mami, hanna och jens. vem vann tror ni? ne inte var det ja iaf :)

Senare under dagen gick jag till marika. vi typ gjorde inte så mkt. sen senare på kvällen så gick vi in till stan för att möta Luba. helt plötsligt utan att veta hur det gick till så va vi uppe vid Kungsg. och såg att det var raggartåg :) fan va kul tänkte vi och kollade på typ hela. och lilla ja frös  ihjäl mej eftersom ja va så dum att bara sätta på mej en t-shirt när ja är sjuk? när vi stog där vid vägen hörde vi nåt som lät som nåra barn som skrek : BÖNA!  vi ba : wtf? haha sen hörde vi det igen o fattade ingenting. sen slog vi ihop våra tre hjärnor och kom på att dom skriker : BURNA! dom ville nämligen att bilarna skulle ehh... typ snurra på hjulet eller nåt så att det röker och låter. gillade det inte iaf. men luba och ja hade det kul på något helt annat sätt. vi ropade HEJHEJ till ALLA bilister. snällt va? älska när dom hälsar tillbaka och fattar inte vad som händer, riktigt kul. Vi fick också se en sjukt roligt cykeltaxichaufför som stog och dansa mitt i allt, han hade visst kul. vi med.


mannen där med shorts va då den som dansade hejvillt :)



efter det åkte luba hem och vi gick ner mot hugos för att träffa sanna och ella. trevligtrevligt. gick därifrån och funderade på vad vi skulle göra, så vi ringde palle och sa att han skulle komma ut. mötte honom .. och gick en promenad.
Alltså jag LOVAR att mina fötter kollapsade när ja kom hem : o blåsor,skoskav o allt på en o samma gång. inte kul. så därför gör jag just nu ett fotbad och dricker lite varm oboy till min onda hals. måste bli frisk nu asså!
i morn blire iaf skola, måste ju komma för vi ska taka one photo och det kan man ju inte missa. :)





Fick denna tröja av mami idag <3


God natt alla! <3


jobbig morgon

hejhej. just nu sitter jag i min mammas soffa och är typ död. min näsa är uppsvullen, min hals gör ont och ja, ja vet inte.
Snart kommer min mami hem med hanna och dom har gjort mockarutor, så gott! Sen blir det en runda till minigolfen  och såklart så kommer jag att vinna , som ja alltid gör ;) Nae  nu ljög jag väl lite för mycket va.

Om ja ska gnälla lite här nu, eller inte gnälla utan vara rent ut arg så kom ja hem igår och ja som hade längtat så mycket efter bobbi kommer hem och springer o letar efter honom och kramar honom direkt och är jätteglad. men han verkar inte så jättemycket gladare han ne för i morse kommer han och attackerar mej och sätter sin klo på mitt finger, sen hör jag ett "klick" och hela hans klo är inne i mitt finger :o vet ni hur ont det gör eller? ja iaf, det började blöda väldigt mycket och hela min hand bultar.
hmm.. kan ni tänka er att han har saknat mej? Nej kanske inte, men ja älskar honom ända :)
frukost väntar nu.

<3


Jag är en snorunge

och ta det bokstavligt.
min näsa rinner hela tiden. Och en sak jag vart rädd över var att dom pratade om svininfluensan på tv.n förut, och då sa dom att svininfluensan också bara kan va att man är förkyld och det. så ja? vad ska man tro då? har jag svininfluensan? Från snorunge till ett svin? Men oroa er inte, det går över snart, hoppas jag iaf.
Det är ju nästan omöjligt att man inte får någon influensa nu när skolan har börjat. Alla har varit ute och rest nånstans och tar med sej det till skolan och så kommer någon stackare att bli smittad och missar skolan, som t.ex. jag.

Och det värsta är att nu dom här två dagarna jag har varit hemma så har jag inte haft nånting att göra. Jag skulle vilja sova lite medans ja ändå kan, men nej, det går inte. När jag lägger mej ner så blir hela näsan igentäppt och ja vågar inte somna. Tanken kommer att ja kanske dör när ja somnar, och så vaknar jag aldrig mer. lite skrämmande är det ju faktiskt hehe.



Hahahahahaha ja garvar varje gång jag ser den :) så äre i förkylningens land.


Ne nu ska jag inte sitta och prata om det utan nu är jag på jakt efter ny bra musik. Vet ni nåt bra? jag är i behov! jag har lyssnat på samma musik hela tiden och det börjar bli lite uttjatat. har inte ni också haft så? det är jobbigt kan jag iaf säga till dom som inte har haft det så.


Kan inte ni komma på nåt jag kan göra tills ja ska iväg? Finns verkligen ingenting att göra här hemma. åhh ja blir galen!

Jo nu vet jag :) jag ska lyssna på Depeche Mode.

peace <3


27.e kväll

god kväll alla. tyvärr tittade jag aldrig på District 9 så jag kan inte berätta hur den va, men nu om ca 1 minut så börjar Fun with Dick & Jane, så den tänkte jag kolla på.
Det blir ingen skola i morgon heller, utan den ända gången jag får gå ut lite är när ja cyklar hem till min mami. Vi ska nämligen ut och äta på olevis :) ska bli trevligt. Och så får jag ju träffa bobbi <3

hare gött <3

pics från 2008

bläddrade igenom lite bilder och såg lite bilder från förra året. gud, så roligt att se dom :)



från sommaren 2008 tror ja :p



från vintern 2008



från nyår 2008/2009 . på bild : anna och jag

här har vi en sjukling

fy, usch, uhh .. ja nästan allt. JAG ÄR SJUK! :(   igår kväll fick jag feber, jag är genomförkyld, skit ont i halsen och det dunkar i hela skallen. inte kul. Så jag fick be papi att ringa till skolan och säga att jag inte kommer idag, det är lika bra så kan jag vila mej idag så kommer jag säkert till skolan i morgon hoppas jag :)
men annars mår jag bra.



nyss kollade jag på aktuellt hehe på något program där dom rekommenderade olika filmer som kommer snart, så berättade dom om District 9. Perfekt film för mej, för det handlar nämligen om utomjordingar vilket jag älskar, eller älskar är kanske fel ord.. men jag gillar allt som har med utomjordingar att göra. För nåt annat måste ju finnas i universum och inte bara vi människor. Eller vad tror ni?  jag tror iaf fullständigt på det, och det är inget jag skäms över, det är bara jag i min släkt tror jag som tror på utomjordingar och alla dom tycker bara att jag är fjantig, om det är rätt ord. men aja. nu ska jag  gå ner och äta lite frukost sen får jag se om filmen har laddats färdigt så kan jag sitta och mysa för mej själv och titta på filmen, det skulle nämligen vara en SF action film av någon regissör i Syd Afrika - så det är ingen skräckfilm, annars skulle jag inte titta på den själv :)

Hare bäst <3

nu har ja ansökt.

jahapp. ringde mami och hon sa att man skulle tydligen skriva ett brev till dom om vad man är för en person typ. Så ja gjorde det, och nu är jag färdig :) hur stolt kan man iinte vara? ja har ju sökt ett jobb! :D inte likt mej inte.

Ne hörröni nu har jag ont i halsen så jag ska ta och göra en stoooor kopp varm oboy. ja vet, man ska dricka te. men det är äckligt som helst! och kaffe också.

hejhej.


new shoes =)

cha cha. kom nyss hem efter en liten tur på stan med elza. vi mötte även på Anna och Marika där. Jag kom hem värsta stolt för nu har jag äntligen köpt ett par converse... som ja har velat ha ett tag nu. jag har aldrig tyckt att ja passar i dom, men nu på senaste tid så har det ändrat sej lite. och det är jag glad över, för nu till hösten kan man ju inte gå runt i mina sandaler som ja har envisats med att ha HELA sommaren : o ja e inte klok! därför tycker jag att ja gjorde ett klockt köp.



Nu ska ja ringa min mami, för hon hade nämligen sätt att busfabriken ville ha skolungdomar som vill jobba där som ett sidan-om -jobb. Och det tycker väl ja e bra, att få tjäna lite av sina egna pengar :)   

ciaociao.


top 10 snygga killar

Woho. nu fick ja den gjord. dessa killar är nämligen dom ja tycker är top 10! kan ni tänka er, ja har bestämt mej ;) här kommer dom då :)




1. Vinnaren PETE WENTZ




2. JUSTIN BOBBY



 
3. JAKE GYLLENHAAL



4. HEATH LEDGER




5.  JOHNNY KNOXVILLE



6. BAM MARGERA




7. JOHNNY DEPP




8. LEONARDO DICAPRIO



9. ERIC DANE




10.  ZACH BRAFF'





VAD TYCKS? :)


vård

tänkte ha en minivårddag idag, så ja börja med en långfotbad :))) tycker att det är superskööönt. det behöver mina stackars fötter som har gått väldigt mycket dom senaste dagarna. sen ska ja väl använda mina huvudmassager som ja köpte på marknaden. Herregud asså! man dör när man använder dom! så skönt.




Josephine

på kinesiska : 约瑟芬

på japanska : ジョセフィン

på arabiska : جوزفين




oj va kul tänker ni säkert. men ja tycker att det är kul att veta hur man stavar sitt namn i andra länder :)
peace out nu ska ja sova, en ny dag i skolan väntar. godnatt <3

i´m still alive

ja ja lever, jag har bara inte orkat skriva nånting den här helgen. Jag vill ju bara mysa o grejer första helgen efter skolan. Eller myst har jag väl kanske inte gjort. Ja har vart på Rix Fm festivalen, marknad, fyrverkerier,tivoli o massa annat kul denna helg :)

buhu.. elza och ja satt precis och pratade om Bella, och då kom ja på hur mkt ja längtar efter Bobbi :( han börjar växa skitsnabbt nu och ja vill se när han växer och inte när han har växt. usch så ja längtar efter honom. Ni kanske tänker : Wow en katt, det är bara en katt liksom. men för mej är han min  bebis. han e inte som alla andra ,herregud. mama kommer snart till dej bobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbi. bara du inte blir en gammal gubbe innan ja hinner komma hörrödu.

rumstädning & läxa väntar nu, det gör också frukost :)  <3

Andra skoldagen

tjupptjupp hehe. öhh vad ja e trött, seg och frusen just nu.

idag var det andra dagen i skolan och ja trivs redan. :)  oh shit. i morgon börjar alla lekitioner och ja vill det inte. men en sak som ja inte får missa i morn är "tårtkalaset" som vi NS.or ska ha, det är ju faktiskt alla 3.or som gjort det till oss för att välkomna oss. det är väl snällt?  men det viktigaste i morn är ju Rix Fm festivalen med alla trevliga människor. det kan man inte missa.


Jag  saknar faktiskt den gamla skoltiden, det är lite sorgligt. men ja kommer säkert få 3 mycket fina år med den nya klassen, förutom att ja känner mej väldigt kort, ja har ju faktiskt hamnat i basketklassen med många långa personer.. och så kommer ja med mina 155 cm :p Hare iaf bäst, nu ska ja gå och äta våran sena middag som består av köttfärslimpa mummis :)


Varför inte?

Vill man satsa stort så vill man :) och det har jag. Köpte denna superminiräknare till skolan :p  nejnej ja gillar inte alls att räkna, kom bara på att varför inte köpa en nu så har jag. Och ja loovar den är verkligen till stor hjälp.



NS1b :)



Ja sådär ser mitt nuvarande schema ut, man kanske inte ser så bra, men ja man ser ju iaf att ja kommer ha matte 4 dar i veckan :o matte = ljusgröna.
Dagen gick superbra. började med upprop som vanligt i aulan sen till klassrummet och gör det vanliga, prata o prata o prata. Klassen blev iaf bra tror jag :p upp ännu tidigare i morgon och cykelcykla till skolan, vet ni hur jobbigt det är eller?! uppförsbackar all the time! men men ja får ju iaf motion. tänk cykla fram och tillbaka varje dag i tre år. inte illa Josephine. hehe.
Omg i morn ska man fotograferas och intervjuas medans dom filmar? dom sa att det ska göras för att alla lärare ska komma ihåg allihopa. men vem kommer inte ihåg mej? haha skoja.

Höll nästan på att glömma. vi hade det jätte trevligt i aulan med allsång med Mårten HAHAHA.. ingen förstår marikas och min humor. bästa :)


nu ska ja lyssna på Mando diao - Josephine. tack & adjö! <3


RSS 2.0