so obnoxious!

Kom nyss hem från bion som jag var på med Marika och Joel. Vi kollade på Paranormal acktivity 2. Den var inte lika bra som ettan.. men den var bra.. och jag hoppade till några gånger haha!
Men det som var jobbigast var nog alla fjortisar som satt och skrek innan det hände något..och deras skrik.... herregud vad jobbigt det var att lyssna på! Dom skriker så högt att man hoppar till åt det istället för vad som hände på filmen.

Men filmen var bra, och jag hoppas att det kommer en 3.a och då ska den vara i 3D ;) skulle vara sketa nice.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv eller någon film, eller spela bubble shooter haha! Godnatt.


Letar efter en jacka!


Skägg-dagen

Idag är det ju som sagt skägg-dagen, då man ska säga skägg till allt o alla. Det blir nog väldigt skäggigt för jag mår väldigt skäggigt dåligt idag :(
Skägg-uppfödar-programmet hade ju sitt sista skäggiga ansnitt igår. Tycker det är lite skägg för det var roligt att skägga på.

Hahaha va håller jag på med??? jag beter mig som en äcklig fjortis. Nej nu ska jag sluta! HEJ!


Tack förkylning!

Tack vare dig så måste jag dricka te med honung i! Fy vad äckligt!! :S Jag sitter och plågar mig själv här, och försöker verkligen få i mig nåt, så jag blir frisk.. men jag tror nog att teet har blivit kallt nu xD
nu får jag leva på halstabletter ist :)





Igår när jag kom hem, så såg jag att mina skolfoton hade kommit, och fan! haha.. hur blev det egentligen??
Okej, vill ni se det??
Här har ni den :(

Jävla skruv i pannan! plus att det ser ut som jag snusar upp o ner!! i underläppen!?!?!?!


nytt i spotify listan.








I skolan.

Just nu sitter jag i skolans bibliotek och försöker plugga på historia. Jag är helt ensam här inne haha, det är så tyst!
Anledningen till att jag sitter här och inte är på någon lekition är att jag lämnade Hanna på hennes skola innan jag åkte till skolan, och det hade varit någon krock längre upp i Haga, så spårvagnarna var försenade (ovanligt).. så jag kom lite försent, och tyskan är inget jag vill gå på, dessutom så hade jag läxa som jag hade glömt att göra.

Ps. Är det någon som vet HUR det blev Fransk revolution?? Hittar det ingenstans! :(

hektisk dag.

Dagen började med att jag fick stå och vänta på spårvagnen som aldrig kom, när det var svinkallt ute! Sen skola.. tråkiga lekitioner, men vi valde iaf en låt till gympan! :) Sen direkt iväg och hämta Hanna på hennes skola, åka ner till mammas jobb o hämta nycklar, springa iväg och köpa mobilpengar, åka hem och försöka plugga en stund, sen iväg till mc donalds för att hämta lite mat. Så nu sitter jag iaf här och har mättat två magar, och ska försöka plugga till historiaprovet som är i morgon! Jag kommer verkligen inte kunna nånting! :/

Det känns som jag inte kommer kunna slappna av på ett långt tag!

Säsongspremiär!

woooe, äntligen börjar det igen, Svenska Hollywood fruar! Jag har saknat det programmet hela sommaren, och det ska bli riktigt roligt att se dom nya avsnitten ikväll.
Maria Montazami är ju som sagt min favorit, jag läser även hennes blogg varje dag. Hon är så mysig! Jag vill att hon ska vara min mamma haha! nää kanske inte hela tiden, men för en dag åtminstone hihi :)


Söndagsmys

Så nu sitter jag här efter en konstig dag, blandat med stillastående spårvagnar pga rökutveckling och jaa.. vad mer? inte mkt.
Jag har precis gjort fransk manikyr på mina naglar.. men bara på halva händerna, eftersom mina andra naglar aldrig växer (!) men jag ska fixa om det så fort dom växer ut. Men nu sitter jag iaf här med en kopp med choklad capuccino och en jordnödssmör-macka. Jag ska precis snart lägga mig och läsa lite ur historiaböckerna eftersom vi har prov i veckan.. och jag är inte alls föreberett mig för det!

Godnatt grodor (-.-)


Helt kär i den här.





Facebook lan hos makini banini!






Lissie

Sitter och lyssnar på Lissie.. hennes låtar är hel sköna! Det är skönt att lyssna på sådan musik så här på kvällen när man är trött.

Och på tal om musik, så såg jag att Alice från idol har hoppat av.. så den platsen går till Minnah istället. hmm.. konstigt det där.. när man får en chans att komma ut i musikkarriären så där, så bara tackar man nej. Jag skulle iaf inte ha gjort det om jag hade kommit så långt som hon.

nee nu är jag jätte törstig på vatten med is i!


Snart sängen.

Efter en skön dusch ska jag precis snart kolla på Kungarna av Tylösand. Jag fattar egentligen inte vf jag kollar på det.. men det är väl för att alla gör bort sig så himla mycket! Och sånt tycker jag är underhållande ;) Egentligen vill jag titta på The dudesosns ( eller mest på Jukka och HP!! ) :D men jag ska strunta i det ikväll och sova tidigt för en gångs skull. Godnatt!


Så jäkla skön! :D

 


Saknar min plutt!



Imorgon ska jag hämta henne från skolan, sen ska jag vara med henne hela kvällen, mys! :)

RSS 2.0