Lycka!

Nu är jag lycklig! haha ja känner mig rikig töntig och nördig men ja kan äntligen komma in på internet igen! :D jag känner en sån lättnad. Men liksom, jag har inte kunnat uppdatera bloggen, lyssna på musik i Spotify, gå in på facebook eller nånting. Varje gång ja har satt på datorn så har jag bara suttit och spelat harpan. Borring liksom. Men man kan ju tänka såhär.. att det ör skönt att slippa datorn en stund, visst det är skönt,  MEN INTE I EN VECKA!  nu kan jag iaf andas ut, och leva mitt liv till fullo.
Asså jag är inte bra på att skriva långa inlägg på bloggen, men ikväll känner jag bara för att prata, prata ut, inte med någon annan utan bara skriva, skriva så långt långt det bara går.  HAHA  ojdå, nu står bobby och glor framoch tillbaka på skärmen när det bara kommer mer och mer bokstäver på skärmen och slår med sun tass, medans vi lyssnar på lite smooth criminal ( michael jackson alltså, för er som inte visste. )  bobby har blivit galen på sistonde. Han river mina hnder när jag håller på att skriva på tangentbordet, klänger sig fast i mina ben, följer mig hackihäl, vägrar lyssna. Men utöver det är han världens goaste, mysigaste, sötaste, storpungade lilla ungkarlskatt. :) 
Påtal om bobby så va jag med marika och adde i stan för ett tag sen, men fanns inget att göra så åkte till marika istället. Fanns inget o göra där heller förutom att dansa till lili & sussie, så vi gick till hc. Orkade inte ta spårvagnen till klocket efter det, så försökte ringa till mami och säga att ja kommer till henne över natten, och det tog inte en liten stund innan hon svarade heller! Men nu sitter jag här och är en aning trött. Jag tror att jag är trött pga av att det är alla helgonaafton, och vad gör man då? Jo om man har en lillasyster som fyller 3 år så måste det ju bli en halloween fest hemma för massor av småbarn. Inte kul de näe. Så vaknade ganska tidigt och tidigt för mig är 9 !  Började med att städa undan i rummet och ta en dusch. Sen var det ju bara att vänta in alla gäster.  ( bobby fick precis världens största och blötaste puss )  Så vi har haft full rulle hela dan hemma, med marrängtårta, hallonsoda, massa spindelnät, häxor, gubbar och Batman!  Plus en hemsk grej : DET VART STOPP I TOALETTEN! :o 


Nu efter en ovanligt " långt inlägg " vill jag bara tillägga att Paul Walker är het! :)



hos marika.

kom till marika nyss för att höra om hennes underbara gårdag, jag bli avundssjuk!
Förutom det så har vi sjungit karaoke och snart drar vi till hc och ska köpa....... ja vet inte. So long suckers.
btw, jag gillar mössor!


seg morgon

hallojsan. vaknade för ungefär 2 timmar sen, men ja va så trött så ja gick hela den korta vägen från sängen till soffan och med följde en skål med cheeze balls , ett glas läsk och bobby. Vad mysigt vi har! bobby bobby bobby, kan man vara mysigare än en bobby?
nu ska jag hämta lite mer cheeze balls och titta på Brooke Knows best. :)

NS1b i Brevik







Cai & IPE! :D



ja dom bergen kommer ja aldrig mer klättra i iallafall!









Go Matilda!



Anton & Cornelia blinddansar :)



Högfilosofering.


hahahahaha ja dör!

Josephine Henriksson Genomför ett facebookexperiment. Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig ;)

Sofia Melo Salo

När vi var små på vrinnevi då vi brukade klättra upp på översikts grejan på rasterna och prata om snoppar. HAHA jadör.

Josephine Henriksson

hahahahaha det kommer inte jag ihåg! xD

Sofia Melo Salo

MEN JOSSE, huuur kan du glömma. heartbreaking ju

Josephine Henriksson

hahaha, du vet jag är senil ;)

Sofia Melo Salo

synd, för det var jävligt kul om man tänker efter haha!

Josephine Henriksson

haha men ja kan inte tänka oss som små sitta där och prata om snoppar hahahaha :D

Sofia Melo Salo

hahahahah men vi sa typ inte så mycket de va mest att vi sa, snopp,kuk,pillesnopp, lite olika namn. haha fattar inte varför. skumt.

Josephine Henriksson

hahaha ja wierd :D


basket...

snart drar jag mej till Stadium Arena och glor på basketen. Marika som tvingar mig, fan dej ;D

Oh i morn åker klassen ut till Brevik och ska ha en sammanhållningsdag. Bilder kanske kommer efter det. :)



Jag ser en aning trött ut, ja vet.. men det är dom här jävla tidiga dagarna som jag inte gillar!


Marabou Sensation Youghurt Raspberry




Nu har jag testat den! Den ä go!

ooooooooh

Simon och Tomas är ju bara för härliga. Världens bästa inredare också! Dom får gärna komma hem hit.

Oh vetni.. dom va faktiskt här i skolan för ett litet tag sen. Men inte i min skolbyggnad, utan hos Design & inredningsklasserna i Himmelstalundsgymnasiet, lite avis jovisst!



Lyckliga Erik med simon och tomas.



skolfoto!!



Inte för att det vart så bra kvalitet i webbcamen, men det får duga. 
HAHAHA jag dör i hjäl! det ser ut som jag ska släppa världens brakare så som jag sitter, ae jag är chockerad.





Jag till höger, inte mitten :) ville bara påpeka det. usch fy blä vafan. uhuhu

justin bobby !



Oh vad han är snygg, love him!  som ni har märkt så har jag klippt bort Audrina från bilden HAHA, men det är för att justin bobby är bara min! mohahaha. min bara min min min min min. Godnatt.

Älskar´t



Damn vad det är bra alltså!


IFK Norrköping

IFK Norrköping vann! wiiuuu det va faktiskt längesen om jag ska vara ärlig.

Gud, vi fick ju också typ bästa platserna. Och elza hade bästa utsikten över sin älskling hehe. Eftersom alla biljetter var gratis nu till sista matchen så hämtade vi såklart massa biljetter ( jag vet inte varför) men aa, och sammanlagt kostade alla biljetter 2000 spänn om vi skulle ha betalt för dom. det är pengar det!


helgen....

Med tjejorna hos mig!











nytt inlägg

Tja! sitter här hemma i klockis och väntar på att marika och elza ska komma. Elza kommer snart och vi drar mot Billys och handlar nåt. marika kommer senare till 6 och hon har med sig ärtsoppa! det behövs för att en helg ska bli lyckad enligt marika och mig :)

Danne är också här hemma. nu har han nåt att skryta över till sina vänner i skolan på måndag, att han hade tre tjejer hemma hos sig i helgen. inte illa bubben.

 

Pappa och åsa är på väg till Stockholm nu för att titta på buddy Holly, jag vill också ju!

MEN, vi ska ha det mysigt här hemma iallafall. Få se om vi tittar på någon film, jag är rätt så sugen på en skräckis, det va väldigt längesedan nu hehe.

Neaj nu ska jag sminka mej och försöka hinna blåsa och platta håret innan elza kommer, btw så har jag en ny idol. Han heter MOJO JOJO! han är het mycket het.


fredagsmys,

hejhejhej ! idag är det fredag, eller inte länge till om sisådär 30 min så blir det lördag. Och då kommer marika och elza hit och vi ska ha det mycket trevligt och tillochmed mysigt, även om inte dom vill det. 

Eftersom det är fredag så var det idol. WEeei ! oh vad jag gillar Nicklas då (a) han förtjänar en sångfågel.

Tråkigtråkigt så åkte norrköpings tjejen Camilla ut, nu har vi inte längre än norrköping representerande idol i programet längre. Får heja på Nicklas och Tove istället nudå.

Till annan musik nu.. så har jag fastnat för kesha- Tik Tok , Sean Kingston - Face drop och Britney Spears - 3. Mycket bra låtar dedära va.


Nu ska jag sleepa väldigt länge, jag ska sova skolruset ur mej ;) goodnighti night.


RSS 2.0