Vill ha!!


Denna tröja!



Denna jacka!


19:13

Ja, idag har varit en ganska vanlig dag, usch usch för tidig morgon.. och idrottsprov!
Men det har varit skönt idag.. eller kanske inte skönt, det har varit ja vet inte, ingenting!  Känner inget speciellt förutom att jag längtar till London som ja åker till om en vecka! :)

Jag har även börjat kolla på olika bilskolor, för ja ska ju börja övningsköra soon. Ska ta lite privatlekitioner, men pappa måste följa med på några utbildningar för privatkörning.. så det blir väl massa sånt innan, men lite körning innan skadar ju inte ;)

Marika ska på Hoffmeastro ikväll också!! medans ja sitter här hemma och kollar på Anna Anka, fun!

Det är självklart skönt att det är påsklov efter imorgon också.. det gillar jag definitivt!! Juste, jag måste gå till Forex i morn och växla in mina pengar.

Gissa vem som kommer hem imorgon??

Min lilla bebisplutt Tindra!!!


Tisdag 30/3




Ja på tisdagar kan man bli lite sådär smått galen!!!

Ett bra tips!

Håller på att plugga till idrottsprovet som jag har imorgon.. och jag satt och fundera på om vad som hjälper en till att känna lugn när man pluggar så att man får in mer i hjärnan. Och ett tips som min bror gav mig var att lyssna på relaxing musik, typ som regn som regnar, eld som brinner lr helt enkelt bara lyssna på lite pianolåtar. Jag testade det och det var faktiskt skönt! Så testa det ni med ;)


Jag ska börja träna!

Ja, kan ni tänka er! Men det är så att jag har tröttnat på att skämmas över min kropp, och det hjälper inte bara att förbättra mitt psyke, utan det som är det viktigaste just nu är min fysiska hälsa.
Jag fattar inte att jag inte har använt gymmet som vi har här i Klocket, som faktiskt är gratis! Fy skäms Josephine! Men jag skulle verkligen vilja testa lite yoga.. det verkar sjukt härligt!
Dessutom ska jag försöka sluta bita på naglarna och låta mina totalt förstörda naglar växa ut och bli fina ;)





Top model 13

Det har äntligen börjat igen! :D


Jag är stolt över mig själv :)

För jag har gjort färdigt reportaget som jag berättade om förut..det blev om Det nya Hageby. Ja vet, jag är fantasilös eller heter det så?? ofantasifull kanske? haha ja vet inte.'
Sen har jag även skrivit om mitt drömyrke som är barnmorska,, och skickat det till klassens blogg.

Nu ska jag klä på mig, kom nyss ur duschen, har inte ens hunnit ta av mig handduken innan ja satte mig vid datan bara för att logga in på facebook..HA! snacka om att vara facebook-nörd!

Gokväll!



28/3

Nu ska jag klä på mig, så ska jag åka hem till min mormor & morfar som jag inte har hälsat på på väldigt länge.. så kände att det var dags att göra det.

Måste även komma på något som jag ska göra ett reportage om.. så snälla hjälp mig :)

Fina.


Superprinsen - bästa!


Godnatt!

Nu är det godnatt för min del.. Har varit helt flummig hela dagen idag, så det ska bli skönt att bara gå och lägga sig och sova.. tills Hanna kommer och väcker mig vid 8-9 eller nåt som vanligt :/

Godnatt!

Lykke Li

Oh, Lykke Li är bara för bra! Jag älskar hennes låtar. Dom är lugna och sköna,, ja skulle kunna sitta oh lyssna på dom låtarna typ hela dagarna om det är så. Men just nu blir det inte nån Lykke Li, utan nu pausar ja från henne och lyssnar på lite kom-i-gång-musik för det är helt dött här hemma! Sitter i min syrras rum medans dom andra sitter och tittar på någon dålig film som ja inte förstod mej på.
Tips på nån bra musik?? (a)



Btw, Jag gillar inte Kissie, det är en sak som är klar!

Cop Out.

hahaha, den verkar ju vara sjukt rolig.. ska nog ta och ladda ner.


I väntans tider.

Här sitter Hanna och jag och väntar på att maten ska bli färdig. Vet inte vad det blir, men gott luktar det iallafall :)
Så under tiden så har vi roat oss lite grann med att ta lite fun pictures! (efter en hel dags tjatande från lilla hannis pannis)





RSS 2.0