Finns det ngn med finare ögon?








Egna köttbullar.

Min pappa gör godaste köttbullarna! Efter att fått reda på att Chris inte vann Masterchef Australia så var det gott med pappas egna köttbullar och potatis :)

Okej, idag har det varit lite blandat med alla känslor och aggressioner! Först: ingen gympa.. men ombytt var jag, men det vill inte klassen berätta för Marika, Vanessa, Diane och mig! Arg! Sen: Springa och köpa massa godis, frukt och SB12 åt Danne som ligger hemma och gnäller för att han är förkyld och inte kan röra på sin rumpa... kommer hem av att han inte ens säger tack för att ja har fått försöka skynda mig så jag inte missar spårvagnen och blivit värsta svettig!, ARG! efter det: får reda på att Chris min favorit i Masterchef Australia inte kommer att vinna, ARG! sist: får goda köttbullar och kolla på Sommaren med Göran, GLAD IGEN! :)
Ja, så har nog hela min dag sett ut. Trevligt.


Back to school

Jag är super taggat just nu.. för jag har bara en lekition idag! yeei.


Minä olen pöpi!

Jag borde sova.
etgtrefgverf
tfgverfd
fgverfdgv
erdsx
vce
fdv cdfc
erfg
vcer
Godnatt!

Drama

Ordet drama får sammanfatta helgens händelser. Orkar inte med detta just nu..jag ska bara stänga det ute. Just nu ska jag fokusera på skolan!

Pyramid


Saknar mina bajskluttar!! :(










come and get me some.


Trött på att leta efter jobb utan resultat!


You think your cooler than me.




Detta får sammanfatta dagen.


jag vill bo i en svamp annars får jag kramp!

Oh vet ni vad jag har gjort idag då? Jag har varit ute i 4 timmar och plockat svamp och lingon! Det var roligt, men jag tänkte inte på vart vi skulle gå, så jag hade på mig shorts :/ kanske inte det bästa att ha när man går mitt i skogen där det är fullt med kvistar, grenar och myggor! Så nu sitter jag här och har massa rivsår, men jag smörjer in mina ben ordentligt så dom kanske mjuknar upp och försvinner?
Nu åt jag precis en kantarellmacka och det vart jätte gott! men är det inte så att det smakar ju bäst när man har plockat maten själv, lr? :)

Nu är det ju så att jag ska lägga mig tidigt så jag orkar upp i morgon. Back to basics! Godnatt :)

>

Dagen innan skolstart!

Jag vet inte om jag ska gilla det eller inte. Det är ju kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla, ha ngt att göra varje dag o så där, men samtidigt orkar jag inte åka till skolan varje dag. Men jag ska nog överleva :)

Idag är jag rätt så utvilat med tanke på vad trött jag har varit dom senaste dagarna. Jag har gått och gått och gått hur mycket som helst, så jag har skoskav på hela fötterna! Jag måste nog göra ett fotbad ikväll innan jag går och lägger mig så jag har helt rena och fräscha fötter till skolan haha.. nu lät jag som en mamma med 70 barn: "Snart börjar skolan barn, så tvätta era händer, fötter och ansikten så fröken blir glad!". Hahahaha orka vara jag.
Nää så nu ska jag upp ur sängen och borsta tänderna,äta frukost och ta en dusch så är jag som ny igen.


Fin fina!


SHM DM


RSS 2.0