nytt i spotify listan.


The Mafia House in Sweden ♥


Ut i snön.

Jag har varit ute i snöovädret ett tag nu med Tindra. Det är sjukt svårt att gå omkring, snön är jätte djup och mina ben blir helt blöta! Just nu önskar jag att jag var lika liten som Tindra så jag kunde ha på mig en overall och bara springa, gå och leka i snön hur mycket som helst. Eller nej, jag gillar inte snön, så jag skulle nog aldrig göra det.

Och såklart så ska jag ut i snön igen. Ska åka till Marika och hjälpa henne slinga håret. Hoppas bara att nån buss eller spårvagn går nu!










übermysigt!

Just nu tycker jag att mitt rum är så mysigt som det bara kan bli! Man känner lukten av saffran och pepparkakor efter att vi bakade idag, och massa ljus tända. Sitter här och lyssnar på musik och bara tar det lugnt.



Jag köpte en lakrits doft ljus idag på Lagerhaus, och den luktar sjukt gott! Så den får stå här på bordet framför mig :)


Varför har jag fastnat för den här?


Bilder














ae gud.

Min fredag har varit hetsig!
Först skola, som är jobbigt som vanligt haha. Sen 3 timmars fotografisk bild, som var skojigt som vanligt med bolibompa, modellande och lek!!

Åker sedan in till stan för att möta Carro, äta på donken, och gå runt bara. Sen går vi och letar thailänsk korv och skit haha. Efter det åker vi in till hageby centrum och utan att veta så har vi börjat storhandla.. Vi tog två kundvaknar och plocka i dom helt proppfulla med grejer.. utan att tänka på hur vi ska få med oss allt till stan och hur carro sen ska få med sig allt själv på bussen och hem?

Haha,, men som tur var så kom Monica med en stor släpväska som vi kunde lägga allt i och det hjälpte ju ganska mycket.. men det vart ändå mycket. 6 stora påsar + en STOR släpväska som vägde ton! Men allt gick bra ialla fall =)

Idag ska jag börja baka pepparkakor och lussebullar med vit choklad i.. vi får se hur det kommer smaka, hoppas det blir gott ;)



Så där kände vi oss när vi gick runt i affären! En som är gravid i 8.e månaden och jag som är trött och svag! xD Såklart fick jag ta dom tunga grejerna.

Love ♥

Världens bästa musik, oavsett vad alla andra säger!


Vill vill vill seee, måste se!!




Like it's my birthday!

Alltså, ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag har nu varit utan bredband i nästan 4 dagar. Det är hemskt.. jag hade glömt hur jobbigt det var. Men jag har gjort annat när jag inte har kunnat sitta vid datorn.
Idag var hade jag utvecklingssamtal, och det gick ju ganska bra. Efter det åkte jag till Ingelsta med mamma, Hanna och Danne och handlade lite julgrejer till första advent som är på söndag! Redan liksom.
Haha, vi var så hungriga så vi köpte med oss en påse med chips och satt och åt medans vi väntade på bussen och hela vägen hem! tjockisar xD

Nu har jag iallafall kommit hem till Klocket igen, och jag funderar på att ta ett bad eller nåt, och sen kanske lägga mig? Jag är sjukt trött.. och i morn är det ännu en lång dag i skolan.

Och på tal om skola, så var Marika och jag hos studievägledaren igår, och pratade om högskoleprov och högskola och skit. Och det ser ganska kul, ut! Kanske att man flyttar upp till Umeå efter gymnasiet? Men det kan man ju inte avgöra just nu.. det är ju ett par år kvar iaf, men man vet ju aldrig.. det är alltid bra att ha en grund att fortsätta från.


snart julafton!

Mamma kom fram till mig förut idag och gav mig ett papper och penna, och ville att jag skulle skriva ner 10 saker jag önskade mig.. jag hatar sånt! Jag vet inte vad jag ska skriva! Jag fick panik. Men jag försökte iaf skriva ner några grejer jag kunde tänka mig.  Det blev såhär, jag ska försöka komma ihåg:
  • nya vita fina sängkläder ( till täcke och kuddar )
  • ny skolväska.. inte ryggsäck!
  • presentkort på någon klädaffär
  • nya ljuslyktor (?) som man har småljus i
  • ny plånbok, vit eller svart
  • ny sminkväska ( min gick sönder igår )
  • sånna stenar med text på, eller något annat fint
  • mer prydnadskuddar till min säng ( jag vill ha många stora! )
Sen kommer jag inte ihåg vad det var mer, det var väl bara en grej till eller nåt.. men det var väl bra? Jag känner hur jag har ändrats under alla år, det känns som det inte alls var längesen jag kollade i alla leksaks kataloger och skrev en jätte lång lista på alla leksaker jag ville ha.. men nu tycker jag att det är jätte svårt att veta vad jag vill ha. Även om det är massa saker som jag behöver så vill jag inte vara för krävande och skriva värsta grejerna. Om ni förstår haha!
Oh nu kom jag på den sista grejen! Massor av strumor hahahaha! Det behövs nu, och jag har nog inte ett enda helt par xD

Med detta vill jag säga att snart är det jul och första advent är det nästa helg... och då ska jag baka massa! :D har längtat jätte mkt efter att baka pepparkakor och lussebullar och sen äta upp dom lika snabbt haha.


20.e november

Det vart en väldigt sen morgon.. jag orkade inte gå upp tidigare, jag har gjort det varje dag den här veckan, så jag ville bara vila ut idag. Och det tycker jag var skönt!!
Fast nu tänkte jag att jag skulle behöva gå ner äta ngt, duscha och åka in till stan till min mamma.. men jag orkar ju inte bara för att jag vakna sent haha! :P

Igår var det roligt. Vi var hemma hos Adde och firade henne eftersom hon har fyllt 18 =) Det vart mkt folk som bara satt mesta av den första tiden haha.. men det släppte efter ett tag :D Vi fick smaka på lite afrikansk mat, och min goda tårta.. okej.. marikas också då! ;O


Dailybooth

Jag har hittat en ny sida som jag kan "hänga" på haha! Dailybooth!  Det är typ som bilddagboken, fast det är mer internationellt haha. Det är flera kändisar som använder det också. Man lägger in en bild under dagen och skriver vad man känner för, och till skillnad på min blogg och dailybooth är att där kommenterar folk iaf på direkten haha! Ibland känns det så meningslöst att blogga när det ändå inte är någon som kommenterar. Men jag bryr mig inte så mycket, så länge jag får det jag vill skrivet så är allt okej.

Men så jag tycker att ni borde kolla in den sidan, för den är jätte kul! Det tog lite tid för mig att lära mig hur det fungerade o så, och jag kan inte allt riktigt än, men det ska nog gå :D

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda upp inför en 12 timmars lång skoldag, med öppet hus och annat skit :) Godnatt!


God natt :)

Så där ja! Efter en riktigt rolig helg så ska jag ta och lägga mig och titta på tv och sova. Jag måste upp tidigt i morgon igen för att gå till skolan och ha tyska muntliga prov! :( inget jag ser fram emot iaf! I nationella muntliga fick jag IG hahaha! men det var ju mest för att jag inte visste vad jag skulle prata om och istället satt jag och skrattade.
Men vi får ju sitta typ 4 st och spela in i en liten kasett när vi pratar, så ska våran lärare lyssna på det.. Det är ju då jag blir nervös haha! ;O

Justde! hahaha ni skulle ha sett förut. Min bror saknar ju mig när jag inte är hemma ( såklart ) haha,, så bara för det så börjar han brottas med mig hela tiden.. och förut smällde han till mig så jag fick en fläskläpp! :S hahah vad jag skrek! Det gjorde skit ont ju!  Aja, nu har det iaf lagt ner sig, tur det så jag inte kom till skolan i morn med största underläppen xD

Godnatt =)


Mina verk!

Marika, Anna och jag gjorde en jätte god tårta igår till marikas släktfirande. Den vart god! Mosad banan, vaniljkräm, toppad med grädde, krossad choklad och gelé hallon!





Nyss målade jag om mina naglar, och då vart det fransk manikyr fast istället för vitt vart det svart. Som ni ser så är inte alla mina naglar i samma längd haha! Så det ser lite konstigt ut, men det får duga! :)




RSS 2.0