Irriterad-.-

Godnatt.

Bara ett inlägg till innan sängen.

INNAN & EFTER vilken blev bäst?

INNAN:



EFTER:


Sängen ropar.

Kom nyss ur duschen, vilket var väldigt skönt! Jag är så trött!
Jag har också en turban på huvudet som ser helt sjukt ut, men  tänkte se om det hjälper att sova med en sådan när man har blött hår? Fast håret kanske ruttnar? eller så lockar det sig väldigt fint tills i morgon? vem vet haha.


Måste hinna...

göra mina engelska läxor nu innan Top model börjar.. usch vad jag bara slappar.. jag kom hem vi halv 5, sen dess har jag bara suttit och inte gjort läxorna som jag borde ha gjort.. dumma mig.
Nä nu ska jag ta tag i det! :)


Sunday evening.

På min söndagskväll har jag träffat Elza, vilket var väldigt trevligt. Jag pimpade min mobil med lite bling bling ;) och vi pimpade även mina väggar med lite nya schabloner.. visar senare. Jag var också duktig och förhörde lilla Elzsa Fierce till hennes prov som hon har imorgon, lycka till!

Efter en god skål med flingor och mjölk så ska jag nog gå och borsta tänderna och lägga mig och titta på tv en stund innan jag somnar. Imorgon är en helt ny vecka och nya möjligheter.. ska bli kul att se vad denna vecka har att erbjuda sig.
VI ÄR SÅ HETA! <3

 


Mys.

Bobby och jag sitter uppe i våningssängen och lyssnar på Ozzy, Usher och Lykke Li haha vilken kombination, men det verkar funka, för nu ligger han här och sover.. tillochmed snarkar hahahaha!


Civilize the Universe

Är precis hemkommen från stan, gick en stund med mamma och bara checkade läget.
Har även beställt hem nytt smink från Smink.se :):)

Ska äta nu, det blir revbensspjäll och pomme yummIE!


Let me hear you scream.


Söndagsmorgon.

God morgon :)
Vaknade för ett tag sen, hoppade i badet och nu känner jag mig fräsch igen ;)
Igår var jag barnvakt åt Hanna, min gulleplutt. Sov med henne i hennes nya våningssäng.. så sött! Men vaknade av att Bobby står och trakasserar oss genom att hoppa på oss! Inte kul!
Nu väntar jag på att mamma och Hanna ska komma hem från dansen så ska vi gå en sväng till Mummi & Patti tror jag? Eller nej, jag ska äta först! jag är skit hungrig :o

Såg btw på spotify att Ozzy Osbourne har gjort en ny låt :D lägger upp den snart.

Damn

Oj jävlar, klockan är bara 3 och jag har hunnit med ganska mycket redan! Vi har tvättat, gått in till Hageby och kollat lite på Erikshjälpen sen storhandlat.. har även köpt nya leggings, schabloner och mobilutsmyckningar.

Va en snabbsväng på mc också, och Ronald McDonald trodde att jag var min lillasysters mamma :O han frågde: och vem är dudå, är du hennes mamma? jag: nej, jag är hennes storasyster! han: jaha ojdå.. men hur gammal är dudå? jag: snart 17 han: ja men då kan man ju också vara mamma, men det är väl inte så vanligt. jag: nae exakt. han: men förlåt så hemskt mycket iallafall. Bara så att du vet så är du jätte fin. jag: hehe tack så mycket (a)
Sen tittade han på Danne och frågade honom: men du måste väl vara hennes pappa? danne: nae! jag är hennes storebror! han: men gud! vad pinsamt, nej nu ska ni få äta ifred ( så gick han därifrån och garvade för sig själv )
Hahaha! jag dör! Så pinsamt! Men så kan det gå.

Lördag.

Good morning alla! :D
Oj! jag såg inte att klockan bara var 10 nu.. ja har inte kollat på klockan nånting efter jag vaknade och jag vaknade för ganska längesen, så ja måste ha vaknat ganska tidigt :S men det kan vara skönt det med, för då får man vara med mer av dagarna istället för att bara ligga och sova hela tiden.

Nu ska jag gå och fixa mig, så ska vi snart åka in till Hageby Centrum, och jag ska in till Panduro och kolla om jag hittar nånting till mitt rum!!!!! :D måste ha något därifrån.



Mat

Nu ska jag äntligen äta lite, och det blir oxfilépizza MUMS!
Sen ska jag förhoppningsvis betala av boken... nu väntar hanna på att vi ska duka, hon skriker: JOOOOOOOOSSSSSSSEEEEEEEEEEE!

Freitag

Äntligen fredag!

Jag orkar inte med mer skola nu.

Kom hem för ett tag sen

Fick reda på att Maria Montazami har en blogg! NAJS!

Ska hem till mamma snart

Jag är trött

Jag är hungrig

Jag är sugen på kinamat!!!!!!!

Jag hatar sprit!!

Jag längtar efter min Bobby!

Jag lyssnar på Josephine låten nu.

Jag fattar inte varför jag skriver det här nu.. har väl antagligen för mycket fritid och för lite att göra.


Grand opening.

Sitter här hos marika och har preciso ätit kexchoklad och smakat på något hemskt!
Det var Grand Opening på Hageby Centrum idag också... mycket trevligt. Det har blivit ganska fint. Man såg ju Paul Haukka från Vakna med the Voice.. Sibel, Färjan Håkan, Shire, hon som vann Robinson 09 var också där ;)
Sen var det ju fyrverkerier! Roligt att stå på balkongen och skrika : Gott nytt år 2015!!!!!

Kanske dags att lägga sig snart? Måste upp till skolan imorn, men nae, kollar på sexiest men istället,, hett!


Coming undone

Så bra!


RSS 2.0