röka Salvia på en bong.. jag vill se den här!


kul....

Jag va i går och lånade ut min plattång till mamma, för hon skulle klippa sig, och behövde rakt hår. Det är okej. Hon behövde ju den bara just då.
Men sen att jag sa till Danne att ta med sig den idag när han ändå var där, och sen gör han inte det! Jag blir galen!!! :o
Jag ringde till honom och sa: ta med dig den när du åker hem sen. Men gjorde han det? NAE! hans ursäkt var: neej, ja tog inte med den för jag tyckte mamma behövde den mer. Liksom! hon har redan en fungerande plattång.. vf ta min?? Jag ville bara vara snäll och låna ut min. Men att jag inte får tillbaka den, är en annan sak!
Jag blir sååå irriterad! :@

donky wonky!




of to the dentist!

noooooo! jag vill inte dit!! men jag måste :(
Hoppas jag inte kommer hem med halva ansiktet hängandes bara! För vi ska till min mormor & morfar efteråt.. och en snabbis till Media Market. Och då är det ju inte så roligt att se ut som ett monster!



Haha, Danne är taggad på att följa med och se mig lida!


Godnatt booboo!

Jag säger godnatt för mig nu, medans jag dricker vatten och ännu mer vatten från min nya soc vattenflaska!  I morgon ska jag till tandläkaren och hem till min moder ett tag. Jag vill verkligen inte till tandläkaren, men min bror följer med som stöd (:


btw, jag älskar min kamera <3

Hejdå & godnatt!




Bilder tagna med min nya kamera.
















Jag gillar den!



haha! skön kille.


Jaa ni!

Det här kanske inte såg så jätte bra det här heller! Men jag försöker ju..
Jag får bara inte till allting. Jag vill att det ska se så perfekt ut som möjligt. Annars är det ju ingen mening att ha bloggen, om den inte ser bra ut liksom.
Aja, skit it nu. Idag har jag vart och kollat på bio med Marika, Adde och Becka. Vi kollade på Easy A. Den var ganska bra! :)
Imorgon ska jag upp tidigt och gymma på friskis & svettis med marika. Hon ska också sola, och sen ska vi åka till Ingelsta och kolla in rean lite.
Nu ska jag sova.. för jag är bajsatrött! Godnatt
.
Här kommer lite bilder jag har tagit med den nya kameran!:

Julafton 2010!

( Jag vet att bloggen ser helt konstig ut! men jag orkar inte fixa den nu..bara så ni vet ;)

Idag har det varit en jätte mysig dag! Vaknade ganska tidigt, tog en dusch och åt tomtegröt till frukost =) Sedan var det bara att fixa maten, och allt som ska fixas. Jag lockade mitt hår också! haha.
Kollade Kalle Anka och jag älskar Ferdinand <3 Sen maaat! Morotslådan åt jag upp.. ingen annan fick smaka hahahaha! :D
Sen kom Tindra till oss.. ( även tomten haha ) Och jag fick smycken, pläd, choklad, massa strumpor som ja ville ha, och en ny kamera!! :D woo!

Nu ska jag vila och kolla på tv.. fortsatt trebvlig jul! =)














Jaa...

Det var ett tag sen.. jag brukar inte vara utan att skriva på bloggen längre än 1 dag högst! Nu var det längesen.
Just nu använder jag min pappas dator, det får funka sålänge.. jag måste skaffa anti virus system till min dator. För tydligen så hade jag inget, för jag glömde att skaffa det när jag fick datorn. Så mycket virus kan jag lova! :(

På tal om annat, i morn är det julavslutning! Vad jag har längtat, den här terminen har varit plågsam! Och jag tror inte nästa termin kommer bli mycket bättre den. Men jag ska vara positiv!

btw, jag är skit trött! Så jag ska nog lägga mig framför tv.n ett tag nu.


oh, minnen!

Asså shit! Min morbror Kenneths favoritlåt! Kommer ihåg att han alltid lyssnade på den när han låg på sjukhuset. Och jag förstod inte vad dom sjöng om, men jag tyckte den lät rolig.. så därför har jag lagt den på minnet.
Jag visste inte vad den hette, förrens jag såg den nyss! Så glad jag blev.
Han var ungefär lika gammal som mig då.. och jag fattar att han tyckte den var bra o roligt, för lyssna på texten.. jag tycker fortfarande att den är bra och rolig nu när jag förstår texten haha! :)


Tagga!!


Lucia idag.

Det var lucia idag, och vi hade en ganska rolig dag i skolan.
Vi kollade på lucian.. sen samlades alla NS-elever i aulan och hade julpyssel! Vi hade olika stationer t.ex. julrim, julkort, göra om en låt till klassens variant, bygga pepparkakshus. Och temat var " Tomte söker fru"
När dom som skulle göra pepparkakshus höll på att smälta sockret, så började det ryka värsta.. så brandlarmet gick och hela skolan var tvungen att gå ut så fort som möjligt. Brandkåren kom och kollade så att inget brann.. och vi fick gå in igen. Det var iskallt!!

Nu ska ja ner och äta kycklingspett, pomme och curry!! =D



Haha.. ja o Raha fullt upptagna med att göra en julgran!


I likee!


RSS 2.0